Föreläsning för trollkarlar

Dozzie – Sveriges längsta trollkarl föreläser för trollkarlar om underhållning på barnkalas och hur man får barn engagerade och glada.

Dozzie jobbar heltid som trollkarl på barnkalas. De senaste tio åren har han spelat sin föreställning ”Sveriges längsta trollkarl” 250 gånger om året för barn. Detta seminariet riktar sig till dig som vill uppträda för barn. Oavsett om det bara är ett enstaka barnkalas för syrrans barn eller om du vill satsa på familjeunderhållning. Men föreläsningen är uppskattad av alla som är intresserade av underhållning eller jobbar med människor. Efter 3000 barnkalas finns det en och annan anekdot för den som gillar sånt.

Sveriges hetaste trollkarl berättar allt om hur han  underhåller på barnkalas.
Föreläsning med Dozzie där han går till botten med heta ämnen som deltagarna själv väljer.

Ett vanligt seminarium innebär att föreläsaren får utrymme att berätta om hur förträfflig denne är och vilka briljanta lösningar hen har kommit på. Under denna föreläsningen sätts agendan av de närvarande deltagarna. Det är ett interaktivt seminarium för alla som kommer får ställa frågor som Dozzie svarar ärligt och omsorgsfullt på. På detta sättet handlar föreläsningen om det som är intressant för deltagarna. Ifall det är begränsat med tid är deltagarna endast tillåtna att ställa två dumma frågor var. Annars är det fritt fram.

Dozzie blev Svensk mästare i barntrolleri 2012. Han var konferencier under tävlingen 2019. Senast han var konferencier för SM i Barntrolleri skrev Christer Nilsson så här på magiarkivet: ”Ni skulle varit här och hört ungarnas reaktioner, för Dozzie gör inte tricken som alla andra.”

Innan Dozzie blev trollkarl jobbade han som försäljningschef och var verksam i IT-branschen i över 20 år. Men mängden bokningar på kalas blev så stor att han var tvungen att välja om han skulle fortsätta att prata med IT-chefer som gnällde på pris eller om han skulle skriva autografer och få kramar av barn.

Så här säger några trollkarlar om föreläsningen

”Han berättar ingenting om hur han blivit Sveriges längsta trollkarl utan bara om hur han får 250 bokningar om året. Inga trick lärdes ut utan bara de största hemligheterna av de alla: Varför han får så många bokningar och varför en del vill omboka honom en tredje, fjärde och tionde gång! En av de mest framgångsrika barnunderhållarna. Otroliga anekdoter utlovas dessutom!” – Stefan Eriksson – Magic by Stfn

”Personligen älskar jag seminarium som är teoretiska, där man får med sig många tankar och idéer som man direkt kan översätta till sin egen person och karaktär. Dozzie bjuder på en enorm erfarenhet och tydliga idéer. Formen att åskådarna får ställa frågor som Dozzie sen svarar på gör att varje tillfälle blir unikt. Man vill bara ha mer. Oavsett om man trollar för barn o familjer eller enbart vuxna så har man glädje av att få höra om hans erfarenheter.
Ett underhållande seminarium som också ställer lite krav på åhöraren att vara aktiv. Det gillade jag för då får man svar på just sina frågor.
Tack Dozzie för att du så generöst delar med dig av din rika karriär och alla dina erfarenheter.” – Ason Bson Cson – Den glada trollkarlen

”Äntligen en matnyttig föreläsning om hur verkligheten är för en barntrollkarl som gör 250 föreställningar per år. I denna föreläsningen sätts publikens frågor i fokus och Dozzie håller inget tillbaka, inga frågor är för dumma eller pinsamma. Det jag uppskattar är hur ärlig Dozzie är i sina svar, även när han skäller ut sina kollegor och visar att det är vårt ansvar ifall något gått fel. Låt oss tillsammans bli bättre underhållare, det vill allafall Dozzie med denna föreläsningen.” – Anders Fox – Barmagi

”Görans långa erfarenhet i sina möten med barn visar sig i det här seminariet som sociala livsvisdomar som kan tillämpas i väldigt många sammanhang. Jag är verkligen glad att jag fick lyssna på ett så genuint och ärligt föredrag som borde varit så mycket längre.
Delar av det jag lärde mig kommer jag genast att använda mig av dagligen.” – Magnus Bodin – Svensk Magisk Cirkel

”Dozzie har gjort det, som mange måske har tænkt på, men stort set ingen andre i Skandinavien har ført ud i livet. Han har gjort det at optræde som tryllekunstner ved private børnefødselsdage til en både sjov og lukrativ forretning. Efter at have lavet 3000 shows, er erfaringerne store og alt optimeret maksimalt. I dette seminar deler Dozzie gavmildt ud af sine erfaringer og det er virkelig interessant. Ikke bare for alle der optræder for børn, men for… alle! Og skulle du selv have et par spørgsmål du gerne vil have svar på, så er det bare at stille dem. Dozzie svarer beredvilligt, underholdende og med kloge svar, der indeholder mange aha-oplevelser. Helt ærligt: det er et af de mest givende seminarer jeg har oplevet i lang tid!– Steen Pegani – Danmark

Att trolla för barn är inte så enkelt som det låter. Dozzie berättar tokroliga historier om vad som kan hända på en barnföreställning och svarar utförligt på dina frågor om allt som rör barntrolleri. Rekommenderas! – Christina Nyman – President Svensk Magisk Cirkel

”Dozzies seminarium är inspirerande, roligt och otroligt lärorikt. Man kan köpa grymma trick för tusentals kronor men erfarenheten och rutinen Dozzie har och delar med sig av är omöjlig att köpa för pengar. Här finns så mycket att lära sig!
Har du chansen så måste du lyssna på Dozzie, oavsett om du trollar för barn eller ej, här finns något för alla.
Det enda som var en besvikelse var tiden, en timme var alldeles för kort tid, hade gärna lyssnat en eller två timmar till!” – Douglas Nordenbelt – Finalist i Talang 2018

Vill du att Dozzie kommer till din trolleriförening och berättar och svarar på frågor? Fyll i uppgifterna här.